beukenblad uitzicht vakantiehuis sauerland

Vakantiehuis te huur in mooiste natuurgebied van Duitsland

Vakantiehuis

Ons vakantiehuis in Sauerland


Vakantiehuis huren in het Sauerland

Wij verhuren het gehele jaar ons vakantiehuis gelegen op het Feriendorf Frankenau, op driehonderd kilometer rijden van Arnhem. Ons vakantiehuis ligt vrij gesitueerd in een prachtige bosrijke omgeving van Nationaalpark Kellerwald Edersee in Sauerland - Duitsland. Met woonkamer gericht op het zuiden, biedt de zeven meter brede raampartijen van de woning een prachtig panoramisch

uitzicht op het dal en heuvels van Frankenau, waardoor je direkt vanuit het huisje kunt genieten van rust en natuur in een bijzonder mooie omgeving van het duitse Sauerland.


Gezellig vertoeven in ons comfortabele huis

De woning is zeer compleet ingericht en wordt standaard verwarmd met elektrische verwarmingselementen. Ook op koude winterse dagen kunt u heerlijk opwarmen bij het knapperende vuur van onze houtkachel. In alle jaargetijden is onze vakantiewoning behaaglijk warm en kunt u hier prettig verblijven. U kunt in het huisje ook gebruik maken van onbeperkt draadloos internet en alle nederlandse zenders ontvangen. Omdat wij zelf ook een hond hebben staan wij in ons huisje ook honden toe. Onze prive parkeerplaats biedt plaats voor twee auto's dat zich op gelijk niveau bevindt met de woning zodat u niet onnodig hoeft te tillen.

woonkamer van ons vakantiehuis

Woonkamer heeft Satelliet televisie en onbeperkt Draadloos internet. Ook zeer geschikt voor een vakantie met hond.


Houtkachel          keuken

Gezellige houtkachel geeft sfeer en warmte.
De keuken is zeer compleet ingericht.

Eethoek

Gezellig 6 persoons eetgedeelte


Huisje van particulier eigenaar in Duitsland

Wilt u een leuke vakantiewoning van een particulier eigenaar huren in Sauerland, dan bent u hier op het juiste adres. Wij verhuren onze vakantiewoning particulier zonder tussenkomst van een reisorganisatie. Hierdoor kunnen wij de huurprijs voor u laag houden. Aangezien wij zelf regelmatig het huis bezoeken en er vakantie houden, kunnen wij de kwaliteit ervan waarborgen. Wij doen ons uiterste best het de huurder zo veel mogelijk naar de zin te maken en u een fijne vakantie in Duitsland te laten ervaren in ons gezellige huis.


Inrichting van onze vakantiewoning

Ons 6 persoons huisje heeft een gezellige woonkamer met houtkachel en eetgedeelte op de begane grond. Na enkele treden bereikt u een compleet ingerichte keuken, toilet- en doucheruimte. Op dit niveau bevindt zich tevens een gezellige tweepersoons slaapkamer.

slaapkamer

Comfortabele bedden in luxe slaapkamers

Uitzicht

Uitzicht vanuit de slaapkamer op schitterende natuur van het Natuurpark Kellerwald Edersee in Duitsland.

    Honden Internet Satelliet Televisie Roken Verboden