beukenblad uitzicht vakantiehuis sauerland

Honden welkom in ons vakantiehuis in Sauerland

Wandelen

Hond ligt heerlijk in tuin van vakantiewoning.


Goldenretriever

Goldenretriever Mabel, een van onze gasten.

Wij verhuren het gehele jaar onze sfeervolle en gezellige vakantiewoning. Op deze pagina enkele foto s van eerdere gasten. In overleg staan wij maximaal drie honden toe in ons vakantiehuis. Het huis ligt ongeveer drie uur rijden vanaf de grens, is zeer fraai gelegen en heeft een weids uitzicht over de pittoreske weidevelden van Frankenau. Uzelf en uw hond zullen zich hier uitstekend vermaken en veel plezier beleven.


Wandelen met hond in mooie natuur

Tijdens uw wandeling in de vroege ochtend of tegen de avond ziet u wellicht een hert of vos in weidevelden, waar zij drinken uit de kabbelende beekjes in het dal. U beleeft hier de natuur ten top, vele vogels zorgen voor veel vogelgezang, knabbelende eekhoorntjes eten hun buikje vol en roofvogels zweven hoog in de lucht op zoek naar prooi. Voor een vakantie met hond bent u hier zeker op de juiste plaats, het is hier echt geweldig.

labradors

Labradors op de tuinbank


stabij

Stabij speeld in sneeuw

Uitrusten

Lekker genieten en uitrusten na de wandeling

ridgeback in onze tuin

Ridgeback bij ons huisje in Frankenau in Duitsland


Wandelen door mooie natuur

akita

Amerikaanse akita geniet van besneeuwde landschap

Wandelen

Banjeren over weidevelden van Frankenau omgeving Sauerland

Samen met uw hond kunt u heerlijke wandelingen maken over velden en door bossen van Nationaalpark_Kellerwald Edersee. Genieten en veel plezier beleven tijdens vakantie met uw viervoeter. Voor uw hond berekenen wij geen kosten! Onze gezellige en comfortabel ingerichte vakantiewoning maken het geheel compleet.

Uitzicht op fraaie natuur in Frankenau

Heerlijk wandelen met hond en genieten van fraaie uitzichtpunten van het Nationaalpark nabij Sauerland/Duitsland

hond op rondvaartboot

Hond mag mee op ronvaartboot van Edersee


Varen met hond op de Edersee

Varen met uw hond op de Edersee is ook mogelijk, hij mag gewoon mee op de boot! Het bezoeken van vele leuke dorpjes en stadjes met vakwerkhuizen nabij ons vakantie huisje in Frankenau. Zo kunt u bij de Edersee, op korte afstand van onze vakantiewoning, verschillende activiteiten ondernemen. Enkele hiervan zijn bijvoorbeeld een rondvaart op de Ederseeboot waar ook honden zijn toegestaan, of lekker vissen terwijl uw hond zich vermaakt in de natuur. Ook wordt hier in de Edersee gedoken naar resten van de verzonken stad.

Gewoon in alle rust genieten van omgeving, op het water ronddobberen in een gehuurd bootje op de Edersee of heerlijk eten in diverse restaurants, te veel om op te noemen en legio mogelijkheden!
Kortom, een omgeving om tot rust te komen en er even helemaal lekker tussenuit te zijn.

Bouvier in besneeuwde natuur van sauerland

Bouvier in besneeuwde natuur van Sauerland-Duitsland.

    Honden Internet Satelliet Televisie Roken Verboden