beukenblad uitzicht vakantiehuis sauerland

Vakantiehuis voor zes personen waar honden welkom zijn

Hond op vakantie in sauerland

Lekker uitrusten in de grote tuin na een prachtige lange wandeling door het bos van het Nationaalpark Kellerwald-Edersee. Onze lieve labrador Diamond.

Welkom in ons vakantiehuisje

Heerlijk vakantie vieren samen met uw hond in mooie natuur van Sauerland


Honden welkom!

Heerlijk met hond op vakantie gaan in Duitsland. Uw hond mag bij ons mee en zonder kosten! Wij verhuren het gehele jaar onze vakantiewoning in Frankenau nabij Sauerland Duitsland. Wij staan honden toe en heten u en uw viervoeter dan ook van harte welkom in onze hondvriendelijke vakantiewoning. Hier zult u samen met uw hond genieten van de prachtige ligging en ideale omgeving voor u en uw hond in een bijzondere mooie natuur.

Rust en ruimte zijn hier in Frankenau nog te vinden, basis ingredienten voor een ontspannen en onbevangen vakantie. Voor vele wandelaars is het hier een walhalla om te wandelen over soms grillige paden en natuur met afwisselende landschappen. Vele lange en korte wandelroutes zullen u leiden door wilderig begroeide bossen van het Kellerwald, leuk om samen met hond te ontdekken.

En voor wie eens wat anders wil, in deze omgeving is veel te zien en te beleven rondom Edersee (op een na grootste stuwmeer van Duitsland) en vele karakteristieke vakwerkstadjes van Hessen. Aangezien wij echte hondenvrienden zijn berekenen wij geen extra kosten voor uw hond. Enige wat wij verwachten is respect voor "andermans" huis, ons huis dat wij voor u beschikbaar stellen voor een geweldige vakantie ervaring waar u nog lang aan terug zult denken. Voorkomen van onnodige schade van huis en inboedel, bevuiling door modder, haren etc. en behandelen alsof het uw eigen woning betreft. Boek en geniet samen met uw hond(en) van deze bijzondere plek in Duitsland.

U bereikt ons sfeervolle vakantiehuis na ongeveer 3 uur rijden vanaf Arnhem. Het is een vrijstaande comfortabele, gezellige en hondvriendelijke woning met ligging op zuiden - grote tuin met vrij uitzicht op glooiende weidevelden - eigen parkeerplaats op gelijk nivo met en direct naast de woning. U slaapt in heerlijke bedden, een gezellige houtkachel zorgt voor warmte en sfeervolle momenten. Satelliettelevisie met nederlandse en overige satellietzenders en draadloos internet zijn gratis !


Natuur bij ons vakantiehuis

Ons huis ligt in een bosrijke omgeving midden in natuur van Nationaalpark Kellerwald Edersee in Noord Hessen. U wandelt met uw hond over prachtige kwaliteits wandelroutes van het Nationaalpark en over weidevelden bij onze woning. Vanuit ons vakantiehuisje loopt u binnen enkele minuten naar een van Duitslands grootste oerbeukenbossen. Een natuurgebied dat wordt gekenmerkt door afwisselende glooiende landschapppen van het middengeberte van Duitsland. Vele inheemse dieren zijn hier in de ongerepte natuur te vinden.

natuurfoto

Mooie natuur voor mens en hond


Vakantiehuis

Gezellig vakantiehuis in op vakantiepark Frankenau - samen met hond op vakantie

Herders

Herders tijdens wandeling door het bos Kellerwald Edersee


Uitstapjes

Naast natuur zijn er in de nabije omgeving vele leuke uitstapjes te maken en kunt u leuke dorpjes en vakwerkstadjes bezichtigen zoals Frankenberg, Fritzlar, Marburg, Bad Wildungen en Korbach. Kasteel Waldeck bij de Edersee is een van de vele kastelen in de omgeving welke zeker een bezoek waard is. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de edersee. Ook zijn er veel activiteiten en bezienswaardigheden zoals


Hondvriendelijke vakantiewoning

Onze hondvriendelijke 6 persoons vakantiewoning heeft een gezellige inrichting met op begane grond de woonkamer en eetgedeelte. Relaxte tuinstoelen, tuintafel, parasol en overige artikelen staan in de aanbouw te bereiken via de woonkamer. Op het tweede niveau bereikt u een compleet ingerichte keuken, toilet- en een doucheruimte. Ook bevindt zich hier een gezellige tweepersoons slaapkamer met eigen toilet en fontijn. Twee overige comfortabele slaapkamers bevinden zich na enkele treden op het derde niveau grenzend aan het balkon. Hiervandaan is het heerlijk ontwaken met een bijzonder fraai uitzicht over de natuur van Frankenau. Direkt naast ons vakantiehuis bevindt zich, op gelijk niveau met de woning een ruime prive parkeerplaats waar u enkele auto's kunt parkeren.

Hond geniet

Honden genieten

reuken, proeven en beleven van de schoonheid van natuur.

Hond op vakantie in sauerland

Lekker banjeren door de sneeuw in Nationaalpark van Duitsland - Kellerwald-Edersee - voor prachtige lange wandelingen door het bos.

    Honden Internet Satelliet Televisie Roken Verboden